Betalen

Je kunt bij balmercosmetics.nl en alle sites van balmercosmetics.nl veilig betalen op de volgende manieren:

iDEAL
Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

 

Bancontact

Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Belgische bankpas. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

 

Bankoverschrijving
Bij deze betaalmethode dien je het bedrag zelf over te schrijven. De rekeninggegevens die je per e-mail ontvangt na bevestiging van de aankoop, zijn ook vermeld op de afrekenpagina. Zodra de betaling op de rekening is bijgeschreven ontvangen wij direct een bevestiging hiervan en  zorgen wij voor een zorgvuldige afhandeling van de aankoop. Uiteraard ontvang je een bevestiging van de bijschrijving.

 

PayPal
Bij Balmercosmetics.nl kun je betalen met Pay-Pal. Voor een betaling per PayPal heb je een gratis Paypal account nodig waaraan je je creditcard of bank kunt koppelen. De gegevens worden via een beveiligde verbinding versleuteld verzonden en betaald. Voor een creditcardbetaling rekent balmercosmetics.nl geen extra kosten.

 

Creditcard

Bij balmercosmetics.nl kun je betalen met Visa of Master Card. De gegevens worden via een beveiligde verbinding versleuteld verzonden en betaald. Voor een creditcardbetaling rekent balmercosmetics.nl geen extra kosten.

 

Sofort Banking

Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Duitse, Oostenrijkse, Zwitserse, Poolse, Italiaanse, Spaanse en Belgische bankpas. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

 

 

Giropay

Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Duitse bankpas. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.