Het ontstaan van het merk

Gelanceerd in 2019

Balmer Cosmetics is een van de snelst groeiende cosmetica merken. Balmer Cosmetics, gelanceerd in 2019, werd op de huidverzorgingskaart gezet door Balmer's beruchte "The Lipbalm", bestaande uit meer dan 8 natuurlijke ingrediënten en etherische oliën, die je lippen de behandeling biedt die ze verdienen.

Het product is ontwikkeld is vanuit een behoefte, een persoonlijke behoefte aan gladde, soepele en zachte lippen. Lippen zijn om van een rode wijn te genieten, een instrument te bespelen, eten, veel te praten en de hele dag te zoenen. Zorgeloos genieten.

Onze cultuur

Zelf kom ik uit een cultuur waarbij ik geleerd heb dat voor elk probleem een oplossing is. Ik herinner me als ik dat wanneer ik buikpijn had mijn moeder olijfolie in mijn navel druppelde en met haar elleboog kleine cirkels maakte tot de pijn overging en wanneer ik last had van mijn darmen een theelepel komijn in moest nemen en de pijn was al snel verdwenen.

Ook in mijn puberteit, schijfje knoflook wrijven over een koortslip, mengsel van kurkuma en argan olie op mijn gezicht tegen acne. Zo heb ik geleerd wat goed voor mijn lichaam is en wat niet, en uiteraard we zijn allemaal verschillend maar in de basis zijn we allemaal gelijk.

Laat me je vertellen hoe het begon. Ik kon geen lippenbalsem vinden die me hielp met mijn grote droge lippen. Ik heb vrij volle lippen en had altijd velletjes op mijn lippen.

Ik ben begonnen met kokosolie, olijfolie en kurkuma die me veel hebben geholpen, maar ik was nog niet tevreden. Ik heb ook amandelolie en arganolie toegevoegd en een paar blikjes in mijn keuken gemaakt. Vrienden/vriendinnen om me heen begonnen te vragen wat ik voor mijn lippen gebruikte, goudgele balm in een blikje valt op, en ik begon monsters uit te delen. Kreeg zoveel positieve feedback en suggesties. Met die feedback heb ik de lip balm meerdere keren verbeterd, ook samen met mijn collega's bij Philips Consumer Lifestyle en nu zijn we online.

Waar staan we voor

Heb gekozen voor het het pad van het maken van "de lippenbalsem", wat betekent dat alle goede dingen in één balm zitten. Dit in plaats daarvan zoals andere merken die olijf-, amandel- of arganolie maken als drie afzonderlijke producten. Waarom zou iemand een lippenbalsem gebruiken, omdat hij / zij graag voor zijn / haar lippen wil zorgen. Daarom stoppen we al het goede in één stick.

De lipbalm is vegan, 100% natuurlijk in tegenstelling tot de regelgeving die aangeeft als 75% procent van je ingredienten natuurlijk zijn mag je een product natuurlijk benoemen. Vandaar de discussie onlangs mbt dat consumenten voor de gek worden gehouden door bijvoorbeeld een brood spelt brood te noemen terwijl er maar 40% spelt meel wordt gebruikt. Dit is nu een topic omdat we consumeren, maar voorzie dat dit ook gaat gebeuren voor andere sectoren. Daarbij een eerlijk product wat ook goed werkt is wat je wil. Uiteraard ook dierproef vrij.

Balmer Cosmetics en haar producten zijn puur natuur zonder toevoegingen, natuurlijke formules op haar best. Balmer Cosmetics gelooft in trouw zijn aan jezelf. Het verlangen naar voor jezelf zorgen en willen we het beste voor jou en mij en de aarde. Je mooie gebaar begint elke dag met een kleine keuze. De keuze voor duurzaamheid. De keuze voor Balmer.

Blijf op de hoogte

We hebben hard gewerkt om een ​​productlijn te creëren die de esthetiek van mensen vastlegt en benadrukt. Momenteel werken we aan een aantal spannende nieuwe dingen in de nabije toekomst. Volg ons op sociale media om op de hoogte te blijven van onze laatste aankondigingen en releases - we beloven dat je het niet wilt missen!