manieren om lippen balsem te gebruiken

 

Zó blijft je rode lippenstift de hele dag zitten

Meng je lippenstift met lip balm voor de mooiste kleuren. Leg een beetje lip balm op de rug van je hand. Neem een ​​lippenseel en veeg deze lichtjes over je lippenstift en meng de kleur met de balsem op de rug van je hand. Dep het mengsel op je lippen met een vingertop of breng het aan met je lippenseel.

 

Lip balm als lipprimer

Je lippen hebben baat bij goede hydratatie, door het gebruik van een goede lip balm. Zijn ze droog, doe dit dan voor je met opmaken begint. Gebruik een tissue om overtollige balsem weg te halen. Breng hierna de lippenstift aan. Werkt ook samen met een vloeibare lipstick voor gladde finish.

 

Vollere lippen

Bij een goede doorbloeding worden de lippen een klein beetje voller en worden deze tijdelijk iets groter. De doorbloeding kun je stimuleren door lip balm in te masseren, met een vinger of door de lippen tegen elkaar aan te drukken. Masseren geeft een snel, maar tijdelijk resultaat. Voor een langdurend effect herhaal dit meerdere keren op een dag.

Bekijk de volledige uitleg hier

Lipcontouring

Contouring is niet alleen voor je wangen, T-zone of voorhoofd bedoeld. Contouren dient prima als middel om je lippen groter te laten lijken. Meng een beetje bronzer (of een donkere neutrale kleur poeder) met lip balm en breng deze aan van binnen naar buiten vlak onder het lijntje van je bovenlip. Et voilà!

 

Routine; de sleutel tot succes

Wanneer je lip balm gebruikt, doe dat dan niet alleen overdag; breng het ook aan voor het slapengaan. Reinig je lippen voor het slapen gaan na het tandenpoetsen en breng lip balm aan voor je naar bed gaat. Hydrateren van je lippen voor het slapen gaan zorgt ervoor om die lippen stevig te houden zonder toevlucht te nemen tot cosmetische procedures of injecties.

 

Natuurlijke glow

Door glans op je lippen lijken ze voller. Matte lippen zien er meer tweedimensionaal uit, terwijl een glanzende lip er meer uitspringt. Gebruik concealer op je gezicht en lip balm op je lippen.  Hierdoor krijg je een strakke lijn en zien je lippen er perfect uit, het zorgt er ook voor dat je mond eruit springt (en dus voller eruitziet).

 

Geef je lippen vorm

Zou je graag wat vollere lippen willen? Of wil je ongelijke lippen corrigeren? Een goede lipliner in combinatie met lip balm biedt uitkomst. Zo kun je je lippen op subtiele wijze wat groter laten lijken; Kies de juiste kleur lipliner

  • Om je lippen groter te laten lijken kies je een lipliner die één tint donkerder is dan je natuurlijke lipkleur. Blijf binnen de lijn van je lippen
  • De meeste mensen denken dat je voor groter ogende lippen de lippotlood net buiten je liplijn moet zetten. Doe dat niet! Zet de lijn juist gewoon net binnen je natuurlijke liplijn. Het is de donkerdere kleur die het vergrotende effect teweegbrengt.
  • Cupidoboog extra benadrukken. Je kunt wel alleen de cupidoboog net iets meer aanzetten. De cupidoboog is het kuiltje in het midden van je bovenlip.

Als laatste stap breng lip balm aan van het midden van je lip naar buiten toe, dit geeft een natuurlijk effect waardoor je lippen op subtiele wijze wat groter lijken.